Reparatii canapele cu tapiterie din stofa


canapea stofa2Canapelele din stofa sunt cele mai intalnite, materialul textil fiind foarte larg raspandit in domeniul tapiteriei.
Acesta are si avantaje dar si unele dezavantaje.
Un plus pentru canapelele tapitate cu stofa este acela al confortului, in sensul ca vara nu transpiri cand te asezi pe ele iar iarna nu tin rece, asa cum se intampla in cazul tapiteriilor din piele naturala sau ecologica.
Un alt avantaj ar fi durata de viata mai mare al materialului textil fata de vinilin.

La partea de minusuri sunt trecute doua aspecte importante.
Unul ar fi murdarirea si patarea cu lichide cum ar fi cafea, vin sau sucuri, eveniment care duce foarte probabil la o retapirare, iar al doilea ar fi faptul ca in materialul texil se acumuleaza praf, necesitand un pic de efort in aspirarea acestora.

Reconditionari canapele din stofa si material textil

Reconditionarea unei tapiterii din stofa se realizeaza in acelasi mod cu cea de piele naturala sau ecologica si implica desfacerea husei vechi de pe scheletul canapelei, descoaserea tuturor partilor cusute, realizarea tiparului din materialul nou, coaserea imracamintei noi, apoi retapitarea husei noi pe scheletul canapelei.
Reconditionam o gama larga de modele din materiale textile, cum ar fi coltare, fotolii sau canapele fixe sau extensibile in Bucuresti si imprejurimi.